DHL of PostNL / Gratis vanaf €40,- in NL
Veilig (achteraf) betalen
Whatsapp naar 06 41469602 (08:00 - 22:00)
Met zorg verpakt garantie
Klantenservice

Voordat u online gaat winkelen wilt u natuurlijk weten of Qwebwinkel.nl een betrouwbare webwinkel is. Bekijk hiervoor onze gegevens of neem contact met ons op. Qwebwinkel.nl heeft kantoor aan huis.

Qwebwinkel.nl

Fluitekamp 26
3828 WC Hoogland

E-mail: info@qwebwinkel.nl
Telefoon 033-8891801
Whatsapp: +31641469602

KvK nummer: 32104330
BTW-nummer: NL108732952B01

Rekeninggegevens:
BAN NL79 RABO 0122 2643 20 in Hoogland

1 FAQ
1.1 Wat zijn de openingstijden?
In de webwinkel kunt u 7 dagen per week een bestelling plaatsen. Bestelling afhalen? Heeft u een bestelling geplaatst en gekozen voor afhalen in Hoogland? Zodra de bestelling binnen is zullen wij contact met u opnemen voor het afhalen van de bestelling. Dit kan vaak ook 's avonds of in het weekend.
1.2 Kan ik mijn bestelling annuleren?

Het kan zo zijn dat u de bestelling geannuleerd wilt hebben, hier hebben wij alle begrip voor. U kunt de bestelling annuleren zonder opgaaf van reden.

Voor retourzendingen, verzoeken wij u zo snel mogelijk een e-mail te sturen met uw bestel- en artikelgegevens. Daarnaast graag uw bankgegevens; hiermee voorkomt u dat uw bestelling onnodig aan u wordt verzonden.

1.3 Wat is het termijn van retourneren?

Het is altijd mogelijk dat u bij ontvangst van het artikel toch niet tevreden bent met de bestelling. Dit kan diverse redenen hebben. Daarom is het ook geen probleem om u bestelling te retourneren. Neemt u alstublieft zo spoedig mogelijk contact met ons op, en verpak de bestelling op de manier zoals u het ontvangen heeft. U heeft een termijn van 14 dagen om uw bestelling te retourneren. Retourzendingen na 14 dagen zijn alleen mogelijk in overleg met Qwebwinkel.nl

1.4 Wat zijn de kosten van retourneren?

Als wij uw retourzending hebben ontvangen en de artikelen zijn onbeschadigd, dan ontvangt u de eerder gedane betaling terug op uw bankrekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn echter voor u.

1.5 Heeft u een klacht?

Klachten over uw bestelling kunt u via het contact formulier aan ons sturen. Zorgt u ervoor dat uw ordernummer duidelijk in de klacht staat vermeld. Na ontvangst zullen wij u z.s.m. een ontvangstbevestiging sturen.

Uw klacht zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 7 dagen worden behandeld.

Mocht u vinden dat uw klacht onvoldoende is afgehandeld dan kunt u dit melden bij Stichting Webshop Keurmerk middels het door de Stichting beschikbaar gestelde contactformulier.

Qwebwinkel.nl is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk.

Neem contact op
* Verplichte velden
Koekje erbij? Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruiken wij cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

DHL / PostNL

Al vanaf € 40,- gratis (NL)

Morgen in huis?

Op veel producten: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld morgen in huis!

Veilig betalen

o.a iDEAL, AfterPay, Visa, MasterCard en American Express

Meer dan 26.000

bestellingen verwerkt sinds mei 2016